bootstrap templates

Wiki

Aici gasiti tutoriale si informatii privind serverul si pluginurile mai greu de utilizat sau mai importante. De la vraji la protectia teritoriului, aici puteti afla orice doriti.

Tutorials

Majoritatea sistemelor noastre sunt explicate pe larg
pe canalul nostru de YouTube

FAQ

Tot ce trebuie sa stiti pentru inceput.

Esti cumva un jucator nou pe server ? Si nu stii anumite lucruri, aici se afla cele mai comune intrebarisiu raspunsurile lor.

1. Cum poti iesi din spawn?
Daca vrei sa iesi din spawn foloseste comanda /wild sau /rtp.

2. Cat de mare este protectia?
Protectia are raza de 25x25x256, 256 fiind inaltimea.

3. Care este protectia de pe acest server?
Protectia este blockul de emerald.

4. Cum pot face rost de mai multe protectii?
Protectiile pot fi cumparate din /pshop sau de la alti jucatori, de pe /ah

5. Cate case pot sa am?
Poti avea 3 case folosind comanda /sethome Casa. 
Daca te casatoresti, vei avea o casa bonus.

6. Pentru informatii despre protectii folositi /domains

7. Cum ma duc in arena de lupte?
Foloseste /fight si asteapta sa fii teleportat. Ai grija, acolo iti poti pierde usor itemele.
Ca sa iesi, va trebui sa folosesti portalul.

8. Am intrat la jail, ce pot face?
Poti chema un avocat sa te elibereze daca este online sau daca sentinta ta este mai mica de o ora, poti folosi /bail

9. Cum pot afla cand voi primi rankup?
Foloseste comanda /rankup cat timp esti pe server. Sau pentru a vedea toate rankurile foloseste comanda /ranks

10. Cum pot ajunge in Staff?
Ai nevoie de 48 de ore pe server si minim 16 ani, o aplicatie pe Website si de putina rabdare pana iti este verificata cererea. Penru a ajunge pe pagina unde puteti aplica pentru Helper dati click AICI

11. Cum pot afla la ce am acces ca si player?
Foloseste comanda /help pentru a vedea la ce accese ai ca si player, fiecare comanda este detaliata. Acolo sunt cuprinse majoritatea comnezilor de pe server

12. Ce pot face cu cheia de Halloween?
O duci la /warp halloween si dai cu ea click dreapta pe enchant table.(Acest lucru este valabil doar de Halloween.)

13. Cum pot sa imi fac un pet?
Folosesti comanda /pch dupa care cauti un animal si il lovesti cu lesa pana moare, sau il cumperi din /pshop. Daca doresti sa vezi procesul mai detaliat, da click AICI.

14. Cum pot chema petul?
Folosesti comanda /pc.(Petul nu poate veni daca nu are suficient spatiu mai mic de 3x3)

15. Cum pot obtine puncte?
Folosind comanda /vote poti vota pe toate cele 4 link-uri afisate pe fiecare site votat primesti 1 punct si o cheie, completand misiuni prin /misiuni,  sau prin achievementuri cu comanda /a

16. Ce pot face cu punctele obtinute?
Folosesti comanda /pshop de unde poti cumpara iteme deosebite printre care si chei, spawnere, acces la /fly si multe altele.

17. Ce pot face cu cheile de la Vote / shop?
Duci acele chei la /warp crates si dai click dreapta pe el pe chestul respectiv.

18. Cum pot dona pentru grade?
Poti dona pe PayPal la adresa paypal.me/moshudev sau in privat pe Discord cu PaySafe

19. Ce metode de donat exista?
Metodele de donat sunt PaysafeCard/PayPal.

*Acestea au fost cele mai frecventate intebari de pe server, daca aveti alte nelamuriri nu ezitati sa intrebati un membru staff online pe server, sau sa continuati sa cititi acest articol. 

Protectii

Tot ce trebuie sa stiti pentru a va proteja teritoriul

 1. Cum adaug in protectie? -Foloseste click dreapta cu mana goala pe blockul de emerald, mergi la PERMISSIONS (Capul de Steve), apoi la ADD PLAYER (Totem) si scrii numele in chat sau dai click dreapta pe el
 2. Cum sterg protectia? - Foloseste click dreapta cu mana goala pe blockul de emerald, mergi la EDIT FIELD (Enchanting Table), apoi la Take (Tarnacop) Apoi, apasa pe YES
 3. Flags - Nu va puteti colora oile? Nu curge apa sau nu se spawneaza mobi? Verifica FLAG (Click Dreapta pe protectie cu mana goala), mergi la FIELD INFORMATION (Carte) apoi la FLAGS (Banner) si le verifici pe rand.
 4. Alte informatii - Protectia este 25 x 25, este Anti-PVP si Anti-Grief, poate fi craftata ca un block de emerald normal.

Animale

Te plictisesti? I-ati un animal de companie

 1. Capturarea - Pentru a captura un animal aveti 2 modalitati: Fie il capturati daca il omorati cu o lesa (Trebuie sa tastati /pch si sa aveti gradul necesar pentru a-l prinde) sau il cumparati cu puncte din /pshop (Tot trebuie sa aveti rankul necesar capturarii). In caz ca ati ales varianta de a-l captura singuri, ar trebuii sa va arate un mesaj in chat cum ca ati reusit sa-l capturati.
 2. Skilltrees - Dupa ce l-ati capturat / cumparat vi se va cere sa selectati un skilltree prin comanda /pcst. In acest meniu puteti gasi 3 skilltree-uri. Melee (HP mediu, Damage mediu, 3x Inventar), Tank (HP mare, Damage mic, 3x Inventar) si Ranged (HP mic, Damage mare, 3x Inventar). Toate pot lua iteme de pe jos.
 3. Nivele - Puteti face rankup animalului omorand monstrii / playeri impreuna cu el. Detinand un nivel mai mare damage-ul creste si viata la fel, avand un avantaj mare in fata animalelor cu nivel mai mic.
 4. Informatii - Pentru a vizualiza informatiile animalul cum ar fi HP, Foamea, Mancarea, Comportamentul, Nivelul si Experienta folositi /petinfo. Atentie, daca nu hraniti animalul este o sansa ca el sa evadeze sau sa moara! Nu puteti sa il hraniti decat cu ce este afisat in meniul /petinfo
 5. Comenzi - /pc pentru a chema animalul langa dvs, iar /psa pentru a-l despawna. Daca doriti sa ii schimbati numele comanda /petname este ceea ce cautati. Vreti un animal nou? /petrelease Nume-Animal este comanda de care aveti nevoie. Pentru ajutor suplimentar folositi /mypet.


Bresle

Clanuri pentru a face supravietuirea mai usoara

 Breslele sunt o modalitate in plus de a socializa cu ceilalti jucatori, dar in acelasi timp si de a va ajuta reciproc cu supravietuirea. De la rankul de Gentleman, puteti intemeia o breasla, iar de la Member puteti intra intr-una. Folositi /clan create, pentru a creea. De aici puteti modifica majoritatea aspectelor clanului. Mai jos vom explica cele mai interesante lucruri pe care le puteti face.
 • INVITATII - Pentru ca banuim ca nimeni nu ar vrea sa aibe o breasla numai pentru el, ar trebuii sa invitati membrii. O puteti face simplu prin comanda /clan invite, iar pentru a accepta invitatia /clan accept. Alternativ o puteti refuza prin /clan deny. Iar daca nu mai doriti pe cineva in clan, il puteti da afara prin /clan kick.
 • ROLURI - Pentru o functionare placuta a breslei, am ales sa introducem o modalitate de a modera activitatea ce se petrece acolo, de aceea am adaugat rolurile. Ca membru poti doar sa comunici si sa te joci in breasla, dar daca si capitanul clanului este de acord, iti poate acorda un rol mai avansat, pentru a te lasa sa moderezi aspectele clanului, prin comanda /clan setrank (Player) (Rank)
 • TIPURI DE CLANURI - Daca aveti nevoie de mai multe locuri in breasla pentru un numar mai mare de membrii, aveti de unde alege. Folosind comanda /clan upgrade, puteti cumpara cu bani din joc mai multe sloturi.


Casatorii

Traiti impreuna o viata fericita

 1. CUM TE CASATORESTI? - Du-te la biserica de la spawn si foloseste comanda /marry (Nume), respective (/marry accept). Casatoria costa 5 puncte.
 2. CE BENEFICII AI - De la regenerare cand stai langa partenerul tau, la inca o casa disponibila si multe altele.
 3. MAI MULTE INFORMATII - Pentru mai multe informatii folositi /marry info in joc.

Scrolls

Misiuni zilnice pentru bani si puncte

 Misiuni! Aceste misiuni sunt in plus fata de questuri, si tot ce trebuie sa faceti este sa completati obiectivele pe care le gasiti scrie pe foile care va sunt date cand cumparati o misiune. Dupa ce completati obiectivele, urmati instructiunile din chat pentru a va revendica premiile. Daca aveti in continuare nelamuriri, nu ezitati sa contactati un membru staff.

(/misiuni)


© Copyright 2021 mc.b-zone.ro - All Rights Reserved